De Punt mensgerichte ondersteuning

Kinderboerderij De Punt Zierikzee

Kinderboerderij

Kinderboerderij De Punt vindt u net buiten het centrum van de toeristische havenplaats Zierikzee, op het eiland Schouwen-Duiveland. Te midden van een bruisende omgeving vindt u een leuke plek om te genieten van de dieren. Op de kinderboerderij kunt u met uw kinderen allerlei soorten dieren zien en aaien. Er is een ontmoetingsweide, waar de dieren (onder andere varkens en geiten) vrij rondlopen. In de knuffelstal mogen de konijnen en cavia’s geaaid worden. Ook kunt u een kijkje nemen in de nieuw ingerichte geitenstal en een wandeling maken langs de nieuwe informatieborden. Achter het hoofdgebouw liggen er nog verschillende weiden waarin onze schapen, geiten, ezels en ganzen te vinden zijn. Verder vindt je er de zandbak voor de Shetlander Harley.

De kinderboerderij is een initiatief van Gors. Deze organisatie beheert de kinderboerderij. De missie van Gors op deze kinderboerderij is het bieden van begeleiding en ondersteuning aan mensen met een beperking. De begeleiding is afgestemd op de unieke mogelijkheden en wensen van de cliënt in een klimaat, waarin groei en integratie mogelijk is. Op onze kinderboerderij werken cliënten van Gors die een verstandelijke en/of lichamelijke beperking hebben midden in de maatschappij.

Openingstijden kinderboerderij:
maandag t/m zaterdag: 10:00 – 16:30 uur.

Reacties zijn gesloten.

  • Burendag! Benieuwd welke Gors-locaties er aanstaande zaterdag wat leuks organiseren? Klik snel verder! ,
  • RT @gretim60: We maken er een feestje van: Zaterdag Burendag in Poortambacht bij de Punt.. Vincent en Janine aan het werk. ,
De Punt
KinderboerderijKadoshop & lunchroom
Scheldestraat 3
4301 VA Zierikzee
kbdepunt@gors.nl
(0111) 417 179
Scheldestraat 5
4301 VA Zierikzee
depunt@gors.nl
(0111) 410 723

Beheer | Berichten | Copyrights© 2017
De Punt, Gors | WebDESIGN®