De Punt mensgerichte ondersteuning

Speeltuin_bij_KinderboerderijDePunt-Zierikzee-Gors

Doe- en knutseldagen

Met regelmaat zijn er activiteiten op de kinderboerderij. Deze activiteiten worden georganiseerd door Vereniging Kinderboerderij De Punt in samenwerking met medewerkers van de kinderboerderij. Deze activiteiten worden bekendgemaakt middels affiches en krantenberichten. U kunt zich opgeven via knutselpunt@zeelandnet.nl of via telefoonnummer 06-41128805.

De knutseldagen beginnen om 14:00 en duren tot 16:00 uur en variëren van thema. Wij proberen elke keer weer wat anders te organiseren. Voorgaande jaren werd bijvoorbeeld een “Paasmiddag”, “maskers maken” en een Sinterklaasmiddag georganiseerd. Dit zijn vaak inloopmiddagen en het is dus niet erg als de kinderen pas later komen. Tijdens de activiteiten kunt u tegen inlevering van een bon koffie of thee drinken. Bonnen dient u vooraf te kopen in de naastgelegen lunchroom. Als ouder mag u altijd hierbij aanwezig blijven. Uw hulp wordt zelfs op prijs gesteld. Geef uw kind ruim van tevoren op. Dit voorkomt teleurstellingen, want vol=vol. Houd u er bij de kledingkeuze van uw kind(eren) alstublieft rekening mee dat de kleren vies kunnen worden.

De kosten zijn aangepast aan het thema en bedragen gemiddeld € 3,00 tot € 5,00. Voor leden is er meestal korting, reden te meer dus om lid te worden van de Vereniging Kinderboerderij De Punt! Voor de leden verschijnt er een boekje met jaarlijks overzicht.

Reacties zijn gesloten.

  • Hoe een robot helpt om spieren sterker te maken ,
  • RT @NAH_Zeeland: @adrziekenhuis, @Revant__, @SVRZZeeland @Gorsnl @ZZorgschakels @HersenZorg met CVA vereniging 8 mei op de Goese we… ,
De Punt
KinderboerderijKadoshop & lunchroom
Scheldestraat 3
4301 VA Zierikzee
kbdepunt@gors.nl
(0111) 417 179
Scheldestraat 5
4301 VA Zierikzee
depunt@gors.nl
(0111) 410 723

Beheer | Berichten | Copyrights© 2018
De Punt, Gors | WebDESIGN®