De Punt mensgerichte ondersteuning

Verwijsbord_KinderboerderijDePunt-Gors

Educatie / groepen

Ook bieden we mogelijkheden tot educatie voor jonge kinderen. Dit kan op woensdagen en vrijdagen als de gastvrouw aanwezig is. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Er zijn een aantal leskisten, bijvoorbeeld de ‘pauwenkist’. U zult echter zelf voor begeleiding moeten zorgen. De gastvrouw van de kinderboerderij is tijdens uw aanwezigheid beschikbaar om uw vragen te beantwoorden.

Wij geven u vooraf suggesties en adviezen over wat u allemaal kunt doen, waar specifieke dieren te vinden zijn, evenals een algemene uitleg over de kinderboerderij. Het groepje kinderen kan een speurtocht doen met bijvoorbeeld de “pauwenkist” als ondersteuning. Wij zorgen voor limonadesiroop (of koffie/thee) met een plakje cake. De kosten bedragen € 0,50 per kind en € 1,00 per schoolbegeleiding. Graag van te voren afspraken hierover maken met de gastvrouw van de kinderboerderij.

Reacties zijn gesloten.

  • Hoe een robot helpt om spieren sterker te maken ,
  • RT @NAH_Zeeland: @adrziekenhuis, @Revant__, @SVRZZeeland @Gorsnl @ZZorgschakels @HersenZorg met CVA vereniging 8 mei op de Goese we… ,
De Punt
KinderboerderijKadoshop & lunchroom
Scheldestraat 3
4301 VA Zierikzee
kbdepunt@gors.nl
(0111) 417 179
Scheldestraat 5
4301 VA Zierikzee
depunt@gors.nl
(0111) 410 723

Beheer | Berichten | Copyrights© 2018
De Punt, Gors | WebDESIGN®