De Punt mensgerichte ondersteuning

Terras_LunchroomDePunt-Zieriikzee-Gors

Lunchroom de Punt

In de zomer maanden is het heerlijk vertoeven op ons terras. Vanaf ons terras kijkt u op de kinderboerderij en geniet u van de geiten en varkens in de weide. Voor de kinderen is er een speeltuin aanwezig. Voor tosti’s, verschillende broodjes en een High Tea bent u welkom in onze lunchroom. De High tea is op afspraak. U kunt ook broodjes bestellen en onze medewerkers maken deze met zorg voor u klaar.

Prijzen voor de broodjes zijn vanaf € 2,75, tosti’s vanaf € 2,50, pannenkoeken vanaf € 3,25.

Onze openingstijden zijn van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 16.30 uur. De keuken is open tot 16:00 uur en drankjes kunnen besteld worden tot 16:15 uur. Op maandag is de lunchroom geopend vanaf 13.00 uur tot 15:30 uur, op die dag is er een aangepaste kaart. Op de maandagen in juli en augustus zijn we geopend tot 16:30 uur.

Voor grote groepen om te lunchen, vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Eten & drinken

Veel van onze producten worden gebakken in onze eigen aangrenzende bakkerij ‘t Appelpuntje. Voor kinderen hebben we aparte gerechten zoals pannenkoeken en poffertjes. De producten die we aanbieden proberen wij op een gezonde en verantwoorde wijze te bereiden. We zijn bezig met het inrichten van een kas waar op biologische wijze allerlei producten geteeld gaan worden voor de bereiding van de kleine kaart. We hanteren hierbij zeer vriendelijke prijzen.

Reacties zijn gesloten.

  • RT @LFBGoes: Geef je snel op, er zijn nog plekjes! 🏳️‍🌈🏳️‍🌈@Gorsnl @StichtingArduin @_zuidwester @philadelphiaNL @LFBNederland… ,
  • RT @hersenz: In zijn werk als behandelaar van mensen met niet-aangeboren hersenletsel komt Jos Berends ontremming in allerlei vo… ,
De Punt
KinderboerderijKadoshop & lunchroom
Scheldestraat 3
4301 VA Zierikzee
kbdepunt@gors.nl
(0111) 417 179
Scheldestraat 5
4301 VA Zierikzee
depunt@gors.nl
(0111) 410 723

Beheer | Berichten | Copyrights© 2018
De Punt, Gors | WebDESIGN®